تجهیزات قالب بندی
پین و گوه:
یکی از تجهیزات قالب بتن فلزی استفاده از پین و گوه به صورت نری و مادگی برای اتصال پانل های قالب بتن به يکديگر می باشد. به این صورت که هر چه ضخامت این قطعه بیشتر باشد اتصال بین قالب های بتن محکم تر می شود که کیفیت آن در این فرآیند نقش اساسی دارد.
*گروه صنعتی میرام در زمینه فروش تجهیزات قالب بتن در خدمت شماست.*
جک سقفی:
جک سقفی یا نگهدارنده سقف که با نام های همچون جک ساختمانی نیز شناخته می شود دارای انواع مختلفی می باشد که از آن برای حفظ شکل سازه و ایجاد ارتفاعات لازم در آن استفاده می گردد. وجود کیفیت و دوام بالا در این جک ها یک امر ضروری می باشد که برای قالب بندی و ایجاد ارتفاعات لازم به صورت موقت تهیه آنضروری است
نبشی پانچ شده قالب:
نبشی یا کنج یکی از انواع تجهیزات مهم قالب بندی می باشد که دارای ابعاد و اندازه مختلف (۵ * ۵) و (۱۰ * ۵) و (۱۰ * ۱۰) می باشد و اصلی ترین وظیفه آن اتصال دو قالب عمود بر هم در قسمت خارجی است وجود این تجهیزات برای ایجاد شکل های مختلف به واسطه قالب بتن بسیار ضروری و مهم است.
رزوه و مهره جک:
روزه و مهره جک یکی دیگر از تجهیزات قالب بندی است و آن را به انتهای لوله بیرونی جک سقفی جوش و یا اتصال می دهند. روی لوله درونی جک سقفی سوراخ هایی وجود دارد که به کمک این سوراخ ها می توان ارتفاع سقف را تنظیم کرد استفاده از رزوه و مهره در ساخت و ساز های بتنی بسیار مهم می باشد و برای اجرای سقف در ارتفاعات گوناگون یکی از ضرورت ها است.
تسمه قالب ( بولت تسمه ای ):
در صورتی که پیمانکار در ساختمان سازی از قالب های سوراخ دار استفاده نمی کند برای اینکه بتواند دو پنل قالب را متصل کند از تنگ تسمه ای یا بولت تسمه ای استفاده می کنند.
برای خرید تجهیزات قالب بتن با کارشناسان گروه صنعتی میرام تماس بگیرید.
سولجر قالب بندی:
به منظور مهار فشارهای هیدرواستاتیکی بتن به قالب, سولجر قالب بندی مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه به وسیله بلت عصایی و واشر کاس و مهره بلت به لوله بسته می شود.
شاقول قالب:
این قطعه در زیر سولجر بسته می شود و از آن برای شاقول استفاده می کنند.
واشر دو لوله:
زمانی که از پشت بند قالب در لوله استفاده می شود از واشر دولوله استفاده می کنند.
پیچ تنظیم قابل رگلاژ:
پیچ تنظیم قابل رگلاژ در قسمت بالایی داربست به منظور تنظیم ارتفاع و به صورت یو شکل به کار برده می شود.
کمپس یا بست قورباغه ای:
در مواقعی که می خواهید اتصال محکم تری بین پنل های قالب فلزی بتن برقرار کنید بهتر است از کمپس یا بست قورباغه ای استفاده شود.
براکت:
براکت یکی دیگر از تجهیزات قالب بندی است که مهم ترین کاربرد این قطعه به منظور اتصال و قالب بندی دیوار و ستون در ارتفاع است.
مهره بولت خروسکی:
در صورتی که پشت بند قالب بتن از سولجر باشد, مهره بولت خروسکی جهت مهار بولت همراه با واشر پشت بند سولجر يا همان واشر کاس به کار می رود.
نحوه کار به این صورت است که بولت تمام روزه پس از عبور از سوراخ ایجاد شده در قالب توسط مهره خروسکی و واشر کاس از دو طرف مهار می شود. و لازم است توجه داشته باشید که مهره خروسکی و واشر کاس به علت فشار زیادی که بر اثر بتن ریزی روی قالب بتن ایجاد میشود باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند تا بتوانند فشار حاصل از بتن ریزی را تحمل کنند.
به همین دلیل است که آلیاژ مهره بولت خروسکی باید از چدن نشکن یا همان داکتیل باشد تا هم بتواند فشار زیادی را تحمل کند و هم اینکه در برابر زنگ زدگی مقاومت کند تا بتوان مهره خروسکی را همراه دیگر اجزای قالب به دفعات در پروژه های مختلف مورد استفاده قرار داد.
بولت تمام رزوه:
بولت تمام روزه به منظور اتصال دو قالب فلزی بتن است که روبه روی هم قرار دارند. این قطعه پس از بتن ریزی مجددا قابل استفاده است.
*میرامکو تولید کننده تجهیزات قالب بتن.
بولت عصایی:
بولت عصایی که از آن به عنوان گيره سولجر نيز ياد می شود یکی دیگر از تجهیزات قالب بندی است و وسيله ای عصایی شکل با سايز استاندارد ۴۰ سانتی متر است که وظیفه آن اتصال سولجرها و واشر کاس و مهره خروسکی به پشت بند قالب هاست.
میان بلت فنری:
میان بولت فنری دارای دو قسمت فنری در ابتدا و انتهای خود است و همچنین یک پولکی گرد برای آببندی در قسمت وسط خود است. که این ویژگی مانع عبور آب از حفره می شود.
گیره قالب:
این قطعه شامل قطعاتی همچون گیره متوسط و گیره بلند می باشد و پیچی در آن تعبیه شده است که سبب سفت و محکم کردن اتصال می شود.
گیره های قالب بندی در سه نوع تولید می شوند.
گیره لوله به قالب: زمانی از گیره متوسط استفاده میکنیم که پشت بند لوله باشد. قلاب گیره متوسط در سوراخ های لبه قالب بتن قرار گرفته و با سفت کردن پیچ تعبیه شده روی آن، گیره به لوله محکم می شود.
گیره بلند: زمانی که از ناودانی یا لوله به عنوان پشت بند قائم استفاده میشود باید از گیره بلند استفاده کرد.
گیره لوله به لوله: از گیره دو لوله برای اتصال دو لوله (موازی یا عمود برهم) استفاده می شود. از لحاظ شکل مشابه گیره بلند بوده ولی دارای قلاب های کشیده تر و با انحنای مناسب برای جا گرفتن لوله در داخل آن می باشد.
خاموت زن:
دستگاه خاموت زن یکی از پیشرفته ترین متلقات ساختمانی می باشد که از آن برای ایجاد شکل های مختلف بر روی میلگرد استفاده می شود در واقع خاموت ها نقش اساسی در تقویت و مقاوم سازی ساختمان دارند که آنها را در تمامی بخش ها مانند فونداسیون، ستون، سقف و.. بکار میگیرند. تهیه این دستگاه های خم کن در مراحل اولیه برای شروع ساخت و ساز ضروری می باشد.
دستک تیر:
وظیفه دستک تیر مهار کردن فشار جانبی تیرها و پوترها است.
واشر کاس:
واشر کاس یا واشر سولجر یکی دیگر از تجهیزات قالب بندی است که به وسیله مهر خروسی زمانی که از سولجر در پشت بند قالب استفاده شود بکار می رود.
**استعلام قیمت تجهیزات قالب بتن.