دستورالعمل های اجرایی دیوار یک طرفه

برای پایداری مجموعه قالب ها از جک های مورب استفاده میشود جک های مورب به دو دسته تقسیم میشوند که عبارتند از.

معمولا پیمانکاران برای اینکه هزینه کمی برای خرید تجهیزات قالب بندی پرداخت کنند بیشتر مواقع از جک سقفی ،لوله های داربستی، چهار تراش های قوی برای مهار پشت دیوار استفاده می کنند که نیاز به مهارت خاصی دارد که در موقع اجرا باید تمام نقاط فنی رعایت گردد چرا که توجه نکردن به این موضوع می تواند خسارت های جبران ناپذیری را به وجود بیاورد

مهار فشار های جانبی در دیوار های یکطرفه

برای اینکه سیستم قالب بندی دیوار یکطرفه  بتواند مقاومت کافی در مقابل فشار های وارد شده از طرف بتن را داشته باشد برای پایداری ان از انکربلت استفاده میکنند.

استفاده از انکربلت در دیوار های یکطرفه به جهت پايداري و تنظیم کردن سیستم قالب بندي است که در ديوارهـاي با ارتفاع ۴ متر از جک هـاي دوبل (تنظیم کننده ) که از بازوهـاي تلسکوپي برخوردار هستند  تنظيم و استفاده میشوند همچنین می توانید آن‌ها را به وسیله ای استفاده از واشر مخصوص به لوله‌های داربست، انکربولت و قالب متصل کنید.

استفاده از سولجرها به صورت عمدی و در فواصل ۱ متری (در افق) از یکدیگر قرار می گیرند که جهت مهار نیروی هیدرواستاتیک می باشند.
بلت های عصایی بوسیله مهره خروسکی و واشر کاس ، سولجر را به لوله داربستی(پشت بند افقی) متصل می کند.

*قالب فلزی بتن

ارتفاع و استحکام قالب بندی دیوار یک طرفه

با افزایش ارتفاع دیوار در نتیجه با فشار بیشتری بر روی سیستم قالب بندی مواجه خواهیم بود از این رو باید قالب بتن از استحکام بیشتری برخوردار باشد و از طرفی در جابجایی پانل های یک پارچه و جهت جلوگیری از تغییر شکل ان ها  از پشت بند هایی استفاده کرد که باعث استحکام  بیشتر سیستم  قالب بندی بتن بشود همچنین در قالب بندی دیوار تا ارتفاع ۲/۵ متر از پشت بندهای لوله (دو لوله عمودی)ودر قالب بندی دیوار های با ارتفاع بیشتر از ۲/۵متر از سولجر استفاده می گردد توجه داشته باشید که حتما هنگام اجرای قالب بندی دیوارهای یکطرفه ته قالب هارا محکم به سقف متصل کنید برای اینکار می توانید هنگام بتن ریزی سقف قلاب هایی را برای مهار دیوار جاسازی کنید تا هنگام اجرای قالب بندی دیوار مشکلی پیش نیاد.

*تجهیزات قالب بتن

تجهیزات مورد نیاز سیستم قالب بندی دیوار

*وزن قالب فلزی

کیفیت اتصالات و قالب

داشتن کیفیت لازم اتصالات و قالب ها دارای اهمیت بسیار زیادی است قالبهای فلزی دارای وزن بیشتر زیادی هستند ولی در عوض استحکام بیشتری داشته و تعداد دفعات استفاده مجدد از آنها بیشتر است. همچنین تعمیر و یا تمیز کردن آنها آسانتر و نمای بتن پس از باز کردن قالب صاف‌تر خواهد بود از این رو همواره از تجهیزات با کیفیت بالا استفاده کنید زیر تجهیزات قالب‌بندی با کیفیت معمولاً از مواد با مقاومت بالا و ساختار قوی ساخته شده‌اند تا بتوانند فشارها و تنش‌های وارده در طول فرآیند قالب‌بندی را تحمل کنند. تجهیزات قالب‌بندی باید با استانداردها و مقررات فنی مربوطه سازگار و تطبیق پذیر باشند. تجهیزات باید از نظر ایمنی و امنیت در فرآیند قالب‌بندی کاملاً مطابق با استانداردها و دستورالعمل‌های ایمنی عمل کنند و مقاوت و دوام بسیار زیادی را در قالب بندی ایجاد کنند امروزه وجود این ویژگی در ساختار قالب ها و در قالب بندی دارای اهمیت فراوانی است که از به وجود آمدن خساترت های جبران ناپذیر جلوگیری می کند. در نهایت، تجهیزات قالب‌بندی با کیفیت باید توانایی ارائه عملکرد مطلوب در طول عمر مفید خود را داشته باشند و از دوام و كارایی بالایی برخوردار باشند.

قالب بندی دیوارهای یکطرفه

۱٫ خرید تجهیزات قالب‌بندی:
در این مرحله، تجهیزات مورد نیاز برای قالب‌بندی اعم از قالب‌ها، پین و گوه، کنج یا نبشی، گیره و همچنین تجهیزات ایمنی مانند کمربند ایمنی و کلاه باید تهیه می‌شود. انتخاب تجهیزات با کیفیت و از تامین‌کنندگان معتبر از اهمیت بالایی برخوردار است. و باید از بهترین تولید کننده های قالب و تجهیزات مربوط به قالب بندی آنها را خریداری کرد تا شاهد قالب بندی بی نقص توسط قالب ها و تجهیزات با کیفیت باشیم.

۲٫ نصب و اجرای قالب‌ها در کنار یکدیگر:
بعد از تهیه تجهیزات، قالب‌ها آنها را نصب و به یکدیگر متصل می کنیم. تا یک ساختار مقاوم و ثابت برای ریختن بتن فراهم شود. در این مرحله، دقت بسیار بالایی لازم است تا اشکالات در نصب و اجرا از مرحله بتن‌ریزی جلوگیری شود.

۳٫ مهار بندی و مقاوم سازی آنها:
پس از نصب قالب‌ها، باید آنها را به کمک مهاربندی‌ها متصل کرده و مقاوم سازی کنید تا به وسیله این تجهیزات مقاوت بالایی در ساختار آنها وجود داشته باشد. مهار بندی قالب ها بخصوص در قالب بندی دیوار یکطرفه دارای اهمیت زیادی است که باید به آن توجه کرد.

۴٫ چک کردن قالب‌ها هنگام بتن‌ریزی:
قبل از بتن‌ریزی، حتماً باید قالب‌ها را با دقت چک کرد و اطمینان حاصل کرد که هیچ نقص یا خللی وجود ندارد. این مرحله از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که هر نقصی میتواند به مشکلات جدی در فرآیند بتن‌ریزی منجر شود.

با این مراحل، ممکن است شما بتوانید فرآیند قالب‌بندی را به بهترین شکل انجام دهید و از نتایج مطمئن و ایمن برای پروژه خود بهره مند شوید. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر یا سوال دیگری دارید، کارشناسان ما در خدمت شما هستند.

قالب فلزی در قالب بندی

قالب فلزی یکی از متعلقات مهم در قالب بندی و ساخت و ساز است که برای شکل‌دهی به بتن در اجرای انواع سازه های بتنی و… به کار می‌رود. این قالب‌ها معمولاً از جنس فلزهای سخت و مقاوم مانند فولاد ساخته می‌شوند. قالب فلزی میتواند به صورت یک قالب ویژگی های بسیاری را در اختیار ما بگذارند. قالب‌های فلزی به دلیل مقاومت و دوام بالا، قادرند تا در فرآیند اجرای ساخت و ساز عملکرد درست و قابل توجهسی در اختیار ما بگذارند. علاوه بر این به دلیل تولید متعلقات بسیار برای نصب قالب فلزی این قالب ها در روند اجرای پروژه قابلیت اتصال سریع و آسان را دارند و تنها با استفاده از پین و گوه میتوان به راحتی آنها را به صورت یکپارچه به یکدیگر متصل کرد. در کل، قالب‌های فلزی به دلیل مزایا و موارد مثبت متعددی که دارند، انتخاب ایده‌آلی برای تولید قطعات فلزی با دقت بالا و با کیفیت مطلوب می‌باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *